Contact


Maatwielen.nl (let op: geen winkel), Borneostraat 1/b, 6524 LA Nijmegen, 09099182 (KvK)
Telefoon: 024-3245410
Mobiel: 06-25274945 (Een Whatsapp-bericht versturen naar dit nummer is geen probleem. Sterker: dit heeft mijn voorkeur.)

E-mail: hans@maatwielen.nl
NB: Ik reageer bijna altijd binnen een dag op e-mails. Als u geen reactie ontvangt, kijk dan in uw spammap.

Parkeren bij Maatwielen: klik hier


Klik op de Whatsapp-banner hieronder om mij een Whatsapp-berichtje te sturen of op de Facebook-banner om naar mijn Facebook-pagina te gaan.NB: Mensen met vragen over hun Mavic-wiel(en) worden verzocht de code op het wiel/de wielen door te geven. Deze code staat onder of boven de barcode op de velg, zie foto hieronder.Opmerking: als u uw Mavic-wiel door Maatwielen laat repareren, heeft u garantie op de gebruikte onderdelen (twee jaar op de velg), behalve wanneer de bij die reparatie gebruikte onderdelen oorspronkelijk niet bij dat wiel horen. Sommige onderdelen van wielmodellen uit verschillende jaren zijn uitwisselbaar. Als u bijvoorbeeld bij een Ksyrium-wiel van een bepaald type uit 2009 de velg laat vervangen door een passende Ksyrium-velg van een bepaald ander type uit 2013 dan heeft op die velg geen garantie.

Voor mensen met een ouder, defect Mavic-wiel waarvoor geen onderdelen meer te krijgen zijn, bestaat er een kortingsprogramma. Dat wil zeggen dat Mavic deze mensen een forse korting geeft op een nieuw Mavic-wiel of nieuwe wielset. Stuur me een e-mail als u meer informatie hierover wilt hebben.